Huvudvärkslägesrapport

Jaha...
I tre månader mådde dottern bra, helt fantastiskt bra, sen börjar huvudvärken sakta krypa på henne igen. Vi har precis kommit hem från Barnneuro på Huddinge där hon fått träffa en specialist på huvudvärk.
Han tog beslutet att, för att lugna henne, skicka henne på en ny röntgen för att hon ska få se att allt ser ok ut efter operationen. Sedan när plåtarna kommit ska de träffas igen för att ta en ny diskussion om vad som kan göras.
Han kunde nästan garantera att allt kommer se ok ut, men för säkerhetsskull tyckte han det var bäst att göra en ny röntgen.
Han förklarade att hon tidigare haft två stressfaktorer för hjärnan. Missbildningen och anlagen. Det första kallas för inre stress och det andra för yttre stress.
Den inre stressen har åtgärdats men den yttre stressen finns fortfarande kvar, och har hon då mycket att göra, är orolig, sovit dåligt osv, osv så ter det sig i huvudvärk.
Det finns en del saker man kan göra för att minska den yttre stressen, men det var inget de gick igenom idag utan den diskussionen ska de ta sen.
Dottern kände sig rätt så nedslagen och deppig efter besöket och det förstår jag, men hon får ta en dag i taget. Hon har varit hos tandläkaren och gjort avtryck för en ny bettskena.
Hon får ta till alla medel som går att ta till och sedan försöka ta hand om sig på bästa sätt för att minska den yttre stressen...
Tufflan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0